GYÁRTÁS

Az FF-Agro Hungary Kft. a következő tevékenységekkel foglalkozik:

1. MEZŐGAZDASÁGI GÉPGYÁRTÁS

- Homlokrakodók és azok munkaeszközeinek gyártása. Ezen belül:

 • Saját gyártású és tervezésű homlokrakodó gyártása: Az FF-Agro Kft., Nonius 18 elnevezésű, 1800 kg teherbírású, saját gyártású homlokrakodója.
 • Saját gyártású és tervezésű munkaeszközök

 - A saját gyártású homlokrakodóin kívül, az FF-Agro Kft. a francia Manip SAS cég homlokrakodóit is forgalmazza, melyek az alábbi kategóriákban elérhetőek:

 • Alap modell: MBasic néven, négy különböző méretben elérhető
 • Középkategória: MClassic néven, 3 különböző méretben elérhető
 • Prémium kategória: MPower néven, a francia cég legerősebb, felső kategóriás rakodói, nagy teljesítményű, 120-180 lóerős traktorokra

- Önjáró rakodók saját tervezésű munkaeszközeinek gyártása

2. EGYÉB GYÁRTÁS

A mezőgazdasági gépgyártáson túl, különböző hegesztett acélszerkezetek gyártását is vállaljuk (pl. csarnokok, kamion/lakóautó alvázak gyártása stb.)

3. EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

 • Tervezés: Mérés után szinte bármilyen traktorra tudunk homlokrakodót ill. ahhoz kapcsolódóan adaptációt tervezni és gyártani.
 • Hidraulika tömlők gyártása
 • Lángvágás
 • Plazmavágás

 

KERESKEDELEM / ÉRTÉKESÍTÉS

Az FF-Agro Kft által gyártott termékeket a Ferro-Flex Tóti-Agro Kft.-n illetve az FF-Agro Kft. saját viszonteladói hálózatán keresztül lehet megvásárolni. Ezen kívül magyar gazdák felé történő direkt értékesítéssel is foglalkozunk. Kereskedelmi osztályunk tapasztalt csapata várja az érdeklődéseket a következő elérhetőségeken. Műszaki kérdésekkel kapcsolatban is bátran keressenek bennünket:

Szabó Petra – 30/843 2593 – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fehér Ágnes – 70/632 3959 – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Giczi Balázs (alkatrész) – 30/870 7934 – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szemes Alexandra – 70/771-9955 – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Somogyi Gábor – 70/632-3957 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

ALKATRÉSZÉRTÉKESÍTÉS

Saját gyártású termékeinkhez az alkatrészek cégünknél raktárkészletről elérhetőek:

 • Bálatüskék széles választéka elérhető
 • Rakodóinkhoz munkahengerek és javítókészletek igény szerint rendelhetőek
 •  Joystick-ok ill. különböző méretű bowdenek állnak a vevők rendelkezésére
 •  Egyedi igények esetén egyedi vágó- ill. kopóélek gyártása is lehetséges.

Partnereink részére a megrendelt alkatrészeket szerződött futárszolgálattal szállíttatjuk.

 

GARANCIA

A késztermékekre rendeltetésszerű használat mellett az FF-Agro Hungary Kft 1 év garanciát vállal. Amennyiben a garanciális időn belül a termékkel kapcsolatban probléma merül fel, a hibát garanciális bejelentéssel jelezni kell az FF-Agro Hungary Kft felé.

A garanciális bejelentést e-mailben kérjük elküldeni a kereskedelmi e-mail címekre. A bejelentésnek tartalmaznia kell a termék megnevezését, gyári számát, a vásárlás dátumát, valamint a hiba pontos leírását, képekkel alátámasztva a beazonosítás érdekében.

Garanciális ügyek gyors és hatékony megoldását hozzáértő műszaki hátterünk biztosítja.

Ferro-Flex Tóti-Agro Kft. © 2018 Minden Jog Fenntartva